Simulator laparoskopije – trenažer

3.579,00 KM

STANDARDIZACIJA PROCESA: Kutija za laparoskopsku obuku je najekonomičnije rješenje za osnovnu laparoskopsku obuku. Pruža vam profesionalne i standardizirane vještine. Kroz niz modula obuke možemo ponuditi cjeloviti skup procesa obuke.
UREĐAJ ZA OBUKU REALISTIČNOM SIMULACIJOM: Dizajn restauracije jedan na jedan omogućuje vam da dobijete isto vidno polje kao kod prave operacije putem kamere s ravnom palicom. Visokokvalitetna oprema za simulaciju čini trening realističnijim i bogatijim. Možemo ponuditi kompletan proces obuke.
NAJVIŠI ANALOGNI DIZAJN: podešavanje svjetline LED-a na više razina, s neusporedivom osjetljivošću i glatkoćom, 1080P HD kamera, bez zastoja, prilagođava se različitim uređajima za kameru.
ODGOVARAJUĆE PODRUČJE: Potpuna upotreba naših proizvoda u svrhu prakse omogućuje vam oponašanje različitih radnih uvjeta koji se mogu pojaviti tijekom operacije. Namijenjen studentima medicine i poslovnim ljudima koji rade u području laparoskopije.
Napomena: Otvoreni simulator prikladan je za vanjsko svjetlo. Općenito, danju nije potreban izvor svjetla, a noću se kao izvor svjetla mogu koristiti LED svjetla.

SLIČNI PROIZVODI