Pinpointer Nokta detektor metala

335,00 KM

Paket Nokta uključuje

2 x izmjenjiva noža za struganje

Futrola za remen

9V baterija

PREGLED

Nokta vodootporna vrlo brzo se etablirala kao najprodavanija sonda zbog kombinacije kvalitete izrade i cijene.

OSOBINE

Vodootporan (IP 67) S lakoćom ga koristite na kopnu i pod vodom.  Potpuno vodootporan kako bi zadovoljio ocjenu IP67.360 ° Savjet za otkrivanje Omogućuje vam brzo i jednostavno lociranje mete u rupi.  Okrenite je vodoravno da biste skenirali veće područje. Kontrola osjetljivosti Tipke +/- podešavaju osjetljivost kako bi se postigle vrhunske performanse u svakom okruženju i nude bolje otkrivanje grumena i drugih malih ciljeva. LED svjetlo Lako vidite svoju metu noću ili pri lovu na tamnim mjestima  .  Moćna, ugrađena LED svjetiljka osvjetljava mjesto koje tražite. Opcije zvučnog upozorenja i vibracije 3 različite opcije upozorenja na metu:

Samo audio

Samo vibracije

I zvuk i vibracija

Izgubljeni alarm i automatsko isključivanje Nakon 5 minuta neaktivnosti, pinpointer emitira zvučni alarm, a LED počinje bljeskati.  Nakon 5 minuta alarma, uređaj se automatski isključuje kako bi se uštedio vijek trajanja baterije. Blokiranje smetnji u zavojnici Kad je isključeno, magnetski prijenos zavojnice je isključen.  Ovo uklanja mogućnost smetnji drugih detektora metala i sprječava da se Nokta pokazivač detektira kao meta. Zamjenjiva kućišta s tvrdom školjkom
Nokta pokazivač dolazi s dva zaštitna kućišta tvrde ljuske kako bi se spriječilo trošenje vrha za otkrivanje.  Jedan od njih također uključuje ugrađenu oštricu za struganje.

SLIČNI PROIZVODI