Električna – sonična četkica za zube- BAV23

174,00 KM

DUBOKO I TEMELJITO ČIŠĆENJE – Sonična električna četkica za zube sa soničnom tehnologijom omogućuje vam temeljito i trajno čišćenje zuba. S 40000 okretaja u minuti postižete 5x temeljitije čišćenje od ostalih zvučnih električnih četkica za zube i 10x bolje uklanjanje mrlja od konvencionalnih ručnih četkica za zube. Za samo 2 tjedna dobit ćete bolju oralnu higijenu.
8 fleksibilnih glava četkica za 2 godine – Fleksibilne i mekane glave četkica za sonične zubne četkice idealne su za čišćenje teško dostupnih područja. Sa soničnom električnom četkicom za zube možete očistiti 100% svog zubnog područja i spriječiti neugodan zadah izazvan dugotrajnim bakterijama.Uživajte u svježem dahu i ne bojte se osobnih razgovora u svakodnevnom životu.
Stanica za bežično punjenje i praktični zidni nosač – dobivate novi svestrani paket s inovativnom USB stanicom za punjenje i praktičnim zidnim nosačem za električnu četkicu za zube. Nakon što se baterija potroši od 45 dana, električna četkica za zube može se jednostavno puniti na stanici za punjenje. S praktičnim zidnim nosačem možete stvoriti red u svojoj kupaonici i održavati svoju četkicu za zube čistom i higijenskom.
Individualno čišćenje s 5 načina rada i timerom – Uz PHYLIAN zvučnu električnu četkicu za zube dobivate temeljito čišćenje kao kod zubara. Na početku upotrijebite osjetljivi način rada i prema potrebi prebacite na način rada za čišćenje, izbjeljivanje, poliranje i masažu. Uz pomoć automatskog 2-minutnog mjerača vremena, električna četkica za zube pomaže u njegovanju zubi uz vrijeme čišćenja koje preporučuju liječnici.
Idealan suputnik za svaki odmor – putna električna četkica za zube tvrtke PHYLIAN ne samo da vam nudi vodeći vijek trajanja baterije od 45 dana, već također dolazi s kompaktnom putnom torbicom. Uz pomoć putne torbice, električnu putnu četkicu za zube možete koristiti za svakodnevnu njegu zuba bilo gdje. Torba je mala, kompaktna i stane u svaki kofer. električna četkica za zube je 100% vodootporna i može se koristiti pod tušem.

SLIČNI PROIZVODI