Stalak podesivi za tablet, mobitel i slično

125,00 KM

【Široka kompatibilnost】: Naš podni stalak za tablet kompatibilan je sa svim pametnim telefonima i tabletima između 4,7 i 13 inča, prikladan za bilo koju kutiju širine između 4,3”-9,8” (12cm-24,8cm) i debljine unutar 0,63” (1,6cm ).

【Fleksibilni podni stalak za tablet】: Visina stalka za tablet je podesiva od 27,5 do 53 inča, Držač se može okretati za 360 stupnjeva za promjenu bilo kojeg kuta gledanja, Ugljični čelik i ojačana baza osiguravaju dulji radni vijek (držite ruku i bazu u istom smjeru, inače pritisnite bazu teškim predmetom).

【Jednostavan za instalaciju, više prostora za pohranu】: Slijedite korake u priručniku s uputama bez ikakvog alata, ovaj stalak za iPad može se lako postaviti ili ukloniti.,Lako se prenosi. U usporedbi s stativima, predmete možete postaviti na ravnu površinu ,Baza se također može staviti ispod kreveta kako bi se uštedjelo više prostora.

【Oslobodite svoje ruke】: Kada ležite na kauču ili krevetu, naš fleksibilni podni stalak za tablet oslobađa vaše ruke Kada vježbate gitaru ili klavir, pomaže vam pronaći savršeni kut gledanja za gledanje filmova, prijenosa uživo, videa, blogova, igranje igara ili čitanje notnih zapisa

【Jamstvo zadovoljstva】Uvjereni smo da će vam se svidjeti naš podni stalak za tablet, s 3 godine jamstva, ako zbog nečega niste zadovoljni, slobodno nas kontaktirajte, dat ćemo vam 100% povrat novca ili zamjenu u roku od 3 mjeseca. . Savršen je poklon za vašu suprugu, prijateljicu ili kolegicu.

Recenzije

Još nema recenzija.

Samo logirani kupci koji su kupili ovaj proizvod mogu napisati recenziju.

SLIČNI PROIZVODI