Mikrodermoabrazija BAVARAC model 2023-1

545,00 KM

Što je mikrodermoabrazija? 〗Mikrodermoabrazija pruža nekirurški postupak popravka kože koji koristi sterilne dijamantne glave za trljanje sloja kože i usisavanje čestica, mrtve kože i krhotina.

〖Kako to radi? 〗Može ukloniti mrtvu kožu, nesavršenosti, mrlje, bore i neželjenu pigmentaciju na koži. U kombinaciji s proizvodima za kožu, obnavlja prirodne nutritivne temelje, obnavlja stanice i bori se protiv starenja kože.

〖Kako vas ovaj stroj čini ljepšima〗 S velikom usisnom snagom: 65-68 cmhg. Ovaj uređaj koristi metodu usisavanja za uklanjanje ostataka kože, ožiljaka, mrlja, bora i neujednačene pigmentacije kože.

【Odvojiva i zamjenjiva dijamantna glava】S dijamantnom glavom u obliku 9 s različitim funkcijama. Uklonjivi nosač za uočavanje rasporeda dijamantnih glava i šipki. Podesivi intenzitet vakuuma za prilagodbu tretmanima otvorenih površina. Pogodan je za lice, čelo, prsa, nos, vrat i područje oko očiju. Prirodni način za zdraviju i mlađu kožu

【Ne koristiti na ovim područjima】 1. Osjetljiva koža; 2. Osip; 3. opuštena, upaljena ili inficirana koža; 4. Kirurški ožiljak mlađi od 12 mjeseci; 5. koža natečena; 6. Sonde ne mogu pokazati na očnu jabučicu.

Recenzije

Još nema recenzija.

Samo logirani kupci koji su kupili ovaj proizvod mogu napisati recenziju.

SLIČNI PROIZVODI