Ultrazvučna špatula za lice BB24

105,00 KM

Ultrazvučni piling uređaj Skin Scrubber je novi dermo-kozmetički, nježan i bezbolan postupak za tretiranje udubljenih ožiljaka, akni, ljuštenja lica, tretman bora, zatezanje lica i jako žuljevite kože. Skin Scrubber tima bateriju od 500 mAh koja vam omogućuje dugo punjenje

Dubinsko čišćenje Skin Scrubber piling lica ultrazvukom uklanja mrtvu kožu lica. 24 000 ultrazvučnih valova u sekundi pretvara se u vibracije. Ova tehnika omogućuje uređaju za mikrodermoabraziju prodiranje u duboke slojeve kože. Kontroliranim, mehaničkim uklanjanjem površnih slojeva kože, učinkovita je metoda uklanjanja nečistoća, žuljeva, pigmenata i bora s kože.

Unosi u kožu hranjive sastojke Funkcija električnog pilinga četke za lice čisti i stimulira u isto vrijeme. Potiče se protok limfe i učinkovitije se prokrvljuje koža, nježno se uklanjaju ostaci. Na taj način mogu se smanjiti prve bore i ukloniti nesavršenosti kože. Koža postaje glatkija i djeluje mlađe. Visokokvalitetni proizvodi za njegu uređaja Hydrafacial bolje se upijaju u kožu i stoga mogu u potpunosti razviti svoju učinkovitost.

EMS za lice Na licu mišići leže neposredno ispod kože. U procesu starenja mišićna masa se prva gubi, a posljedice na koži su odmah vidljive. Kako bi spriječio ovaj proces, Body Scrubber EMS aktivira živčana vlakna mišića pomoću električnih impulsa. Trening lica vraća konture u formu i potiče elastičnost tkiva, što rezultira mlađom i čvršćom kožom Bubble skincare.

12-mjesečno jamstvo za proizvod uvijek je uključeno, tako da možete kupovati s povjerenjem!

Recenzije

Još nema recenzija.

Samo logirani kupci koji su kupili ovaj proizvod mogu napisati recenziju.

SLIČNI PROIZVODI