Masažer za stopala i leđa

235,00 KM

🔥2-u-1 masažer za stopala i leđa – Snailax Shiatsu masažer za stopala ergonomski je dizajniran i ima 18 fleksibilnih Shiatsu masažnih čvorova koji pružaju sveobuhvatnu masažu od nožnih prstiju do tabana, ublažavaju bol u stopalima i bolove, a također služi i kao masažer za leđa za olakšanje. za bolove u leđima.

🔥Može se prati i lako se čisti – uklonjiva navlaka štiti masažer stopala od prašine i pruža nježnu masažu za veću udobnost. Ovaj grijani masažer za stopala s upravljačkom pločom s tri gumba omogućuje vam podešavanje načina rada masažera za stopala jednostavnim uključivanjem/isključivanjem i dodirivanjem prstima.

🔥Fleksibilna masaža stopala – fleksibilni čvorovi za masažu pružaju masažu stopala za sve tipove stopala. Masaža kotrljanjem s 3 odabrana načina i 3 razine intenziteta može ublažiti bol kod plantarnog fasciitisa, neuropatije i kronične boli. Dodatne 2 neklizajuće podloge mogu podesiti visinu masažera za stopala.

🔥Terapeutska toplina – Snailax električni masažer za stopala ima 2 izborne postavke topline kako bi se osigurao savršeni grijač za stopala za ublažavanje umora i bolnih mišića stopala. Hipertermija pomaže poboljšati cirkulaciju krvi, smanjiti fizički umor i pospješiti bolji san. Omogućuje zatezanje mišića stopala. Hipertermija pomaže poboljšati cirkulaciju krvi, smanjiti fizički umor i pospješiti bolji san.

🔥Idealan poklon – Ravni dizajn prikladan je za osobe s većim stopalima i bilo koje veličine stopala da uživaju u ovom električnom masažeru za stopala. Idealan poklon za mamu, tatu, ženu ili muškarca. Ako iz bilo kojeg razloga niste zadovoljni Snailax električnim masažerima za stopala, vratite ih u roku od 30 dana uz puni povrat novca.

Recenzije

Još nema recenzija.

Samo logirani kupci koji su kupili ovaj proizvod mogu napisati recenziju.

SLIČNI PROIZVODI