Laboratorijski PRP-PRF centrifuga 12

1.250,00 KM

Digitalna stona centrifuga za do 12 epruveta od 5 ml ili 10 ml. LCD zaslon s mogućnošću prebacivanja između RPM i RCF može prikazati vrijeme i brzinu u stvarnom vremenu, što je pogodnije za promatranje uzoraka.

Sigurnosna brava poklopca sprječava otvaranje poklopca centrifuge dok se rotor ne prestane okretati. s inteligentnom elektroničkom bravom, poklopac se automatski otvara nakon što stroj radi, bez ručnog pritiskanja.

Rotor od aluminijske legure izračunat je kao optimizirani dizajn i ima prednosti male težine i velike brzine. Šuplji zvučno izolirani poklopac koji u potpunosti apsorbira buku i radi tiho. Prozor perspektive može izravno promatrati operaciju; Snažne usisne čašice čvrsto drže stol i omogućuju glatki rad ove centrifuge pri maloj brzini.

JOANLAB centrifuga velikog kapaciteta naširoko se koristi u eksperimentalnoj nastavi i istraživanju u raznim područjima kao što su visoko obrazovanje, poljoprivredna tehnologija, biokemija, znanosti o životu, biološki proizvodi, farmaceutski proizvodi itd.

Recenzije

Još nema recenzija.

Samo logirani kupci koji su kupili ovaj proizvod mogu napisati recenziju.

SLIČNI PROIZVODI