Laboratorijska mini centrifuga

499,00 KM

Stolni mini stroj za centrifugu savršen je za vaš laboratorij za brzo okretanje. Opremljen je rotorom 2 u 1, ne morate mijenjati rotor. Ova laboratorijska mini centrifuga prihvaća mikrocentrifugalne epruvete od 1,5 ml, 2 ml i PCR epruvete od 0,2 ml.
SIGURNOSNA ZAŠTITA – Niskonaponski ulaz, čvrsti poklopac i sigurnosna kopča na rotoru. Automatsko zaključavanje poklopca drži poklopac zaključanim tijekom rada i otpušta se samo kada se stroj zaustavi, štiteći rukovatelja od ozljeda rotora koji se vrte velikom brzinom.
SIGURNOSNA ZAŠTITA – Niskonaponski ulaz, čvrsti poklopac i sigurnosna kopča na rotoru. Automatsko zaključavanje poklopca drži poklopac zaključanim tijekom rada i otpušta se samo kada se stroj zaustavi, štiteći rukovatelja od ozljeda brzo rotirajućim rotorima.
S tihim motorom i gumenom bazom koja apsorbira vibracije, ova mini centrifuga svodi radnu buku na minimum. I podiže jednostavnost korištenja na novu razinu. Nakon što je uređaj uključen, jednostavno dodajte svoj uzorak u centrifugu, zatvorite poklopac i centrifuga će se početi okretati. Ne morate čak ni pritisnuti gumb da odvojite svoj uzorak

Recenzije

Još nema recenzija.

Samo logirani kupci koji su kupili ovaj proizvod mogu napisati recenziju.

SLIČNI PROIZVODI