Lončarsko kolo – kolo za lončarenje električno Profi

824,00 KM

【Izvrsna kvaliteta】: Gramofon od aluminijske legure od 9,8 inča / 25 cm, nije lako korodirati i hrđati. Premium ABS bazen za vodu sprječava sušenje blata i prskanje blata tijekom rada. Također, može se odvojiti radi lakšeg čišćenja.
【Fleksibilan rad】: ovo električno lončarsko kolo opremljeno je nožnom papučicom za iskustvo bez upotrebe ruku. Kotačić se okreće glatko i tiho, može se mijenjati u smjeru kazaljke na satu ili suprotno od njega, čime se obogaćuje fleksibilnost keramičkog dizajna.
【Tih električni motor】: Stroj za keramiku opremljen je snažnim električnim motorom od 350 W, radi tiho, ali postojano, štedi više energije. Ovaj napredni motor bez četkica također omogućuje brzinu od 0-300 RPM kako bi zadovoljio vaše potrebe.
【Stabilan i siguran rad】: Ovaj stroj s keramičkim kotačima jednofazni trožilni priključak s uzemljenim uređajem za zaštitu od curenja značajno pridonosi sigurnom i pouzdanom radu. Osim toga, ojačani jastučići na donjoj strani stroja osiguravaju stabilnost i sprječavaju ogrebotine na podu.
【Kompletni alati za oblikovanje】: Komplet alata za oblikovanje (4 komada alata od nehrđajućeg čelika + 8 plastičnih alata za rezbarenje + 1 pamuk za čišćenje + 1 žičano uže za rezanje u blatu) koje nudi ovo lončarsko kolo pomoći će vam u izradi posuđa, vaza i keramičkih umjetnina. Prikladno za nastavu u školi, keramički bar, kućnu upotrebu itd.

Recenzije

Još nema recenzija.

Samo logirani kupci koji su kupili ovaj proizvod mogu napisati recenziju.

SLIČNI PROIZVODI