Sprava za vježbu-trening gornjeg dijela tijela

234,00 KM

???? CJELOVITA VJEŽBA GORNJEG DIJELA TIJELA – Inovativna šipka Push Down iz GoFitnessa savršen je dodatak kućnoj opremi za vježbanje za učinkovit trening snage prsa, ruku, ramena, trbuha i leđa. Jedan uređaj za maksimalne rezultate.
⭐ MNOGO GRUPA MIŠIĆA – Sportska oprema za kućnu teretanu ne mora se nigdje pričvrstiti i možete početi odmah. Dostupne su različite verzije s različitim razinama otpornosti od približno 10 – 50 kg za muškarce, žene, početnike i napredne korisnike.
???? SNAŽNI MIŠIĆI PRSA – Snažni mišići prsa uz samo 10 minuta dnevno, 3-4 dana u tjednu. Muškarcima vježba daje jaka, definirana prsa sa snažnom pumpom, a ženama jaki prsni mišići omogućuju im da prirodno podignu grudi.
✅ 4 SNAŽNE OPRUGE – Četiri čelične opruge osiguravaju intenzivne treninge s ravnomjernim otporom. U usporedbi s utegom, stisak koristi puni opseg pokreta i eliminira rizik od ozljede uslijed trzaja.
???? PRAKTIČNO I MOBILNO – savršena sportska oprema za vježbanje mišića kod kuće, u uredu ili u pokretu. Zbog male težine, push down šipka se može lako transportirati na trening bilo gdje i bilo kada. Izgovori su bili jučer.

10 KG – Mpc: 234,oo KM

20 KG – Mpc: 252,oo KM

30 KG – Mpc: 293,oo KM

Recenzije

Još nema recenzija.

Samo logirani kupci koji su kupili ovaj proizvod mogu napisati recenziju.

SLIČNI PROIZVODI