Preciscivac osvježivač zraka Ionizator

415,00 KM

PAMETNO: Vita Pure 2G pročišćivač zraka iz Klarsteina efikasan je pročišćivač zraka sa petostrukim sistemom filtera – predfilterom, HEPA i filterom aktivnog ugljena, UV-C lampom i jonizatorom. Osvježivač zraka idealan je za prostorije do 40m².
UČINKOVITO: Osvježivač zraka uklanja mirise hrane, dim cigarete, kućnu prašinu i mnogo učinkovitije i bez napora. Vita Pure 2G donosi olakšanje, posebno za alergičare, ali i za sve koji vole udahnuti čisti zrak u svoja četiri zida.
5 IN 1: Pored predfiltera, sistem filtera ima HEPA i filter sa aktivnim ugljenom, koji uklanjaju i sitnu prašinu poput polena i kućne prašine. Pored toga, filter sa aktivnim ugljenom uklanja nadražujući ozon i druge štetne plinove iz dišnih puteva.
OSVJEŽAVANJE: Dok UV svetlost ubija mikrobe i klice, oslobođeni joni razgrađuju neprijatne mirise poput duvanskog dima ili mirisa hrane. Petostruki sistem filtera Vita Pure 2G uklanja do 99,97% svih nečistoća iz zraka.
LAKO: Upravljanje se vrši preko lako razumljivog dodirnog panela sa 3 tastera na prednjoj strani. Za bezbrižan rad može se aktivirati trostepeni tajmer na 2, 4 ili 8 sati, koji automatski isključuje pročišćivač zraka nakon što mu istekne.

Recenzije

Još nema recenzija.

Samo logirani kupci koji su kupili ovaj proizvod mogu napisati recenziju.

SLIČNI PROIZVODI