Trenažer, Trening bicikl za ruke i noge

245,00 KM

Odvojivi i prenosivi】 Težina bicikla je 8,5 kg, a veličina 60 * 55,5 * 32 cm. To znači da bicikl možete staviti na ili ispod stola te u ured, spavaću sobu, spavaonicu. Za instalaciju postoje samo tri koraka koja se mogu obaviti za 15 minuta. Mala težina i dizajn ručke čine bicikl lakim za nošenje.
【Nekoliko mogućnosti treninga】 Bicikl nudi tri mogućnosti treninga. 1. Ruke možete vježbati s zateznim užadima. Užetom možete trenirati dodatne mišiće ruku, slično veslanju. 2. Dok vozite bicikl radite normalne vježbe za noge s pedalama. 3. Vježba za ruke okretanjem pedala na stolu.
【16 razina finog otpora the Razinu možete postaviti tijekom vožnje biciklom pomoću kontrolera otpora. To također znači da je proizvod prikladan za ljude / članove obitelji različite dobi koji imaju različite ciljeve treninga. S malim otporom možete postići i zabavu i vježbu, kao npr Vožnja bicikla uz gledanje televizije.
【LCD monitor za digitalni prikaz】 Monitor prikazuje koliko vremena provodite vježbajući, koliko ste kalorija potrošili, koliko brzo vozite i okretaja u minuti.
【Sigurnosne mjere opreza】 Pedala prekrivena nogom povećava trenje između stopala i pedale, a stroj za vježbanje s mini pedala nije lako pasti, a pod je prekriven zaštitnom podlogom kako bi se spriječilo klizanje, podne cijevi čvrsto uhvatiti pod bez neželjenog klizanja i tresenja.

Recenzije

Još nema recenzija.

Samo logirani kupci koji su kupili ovaj proizvod mogu napisati recenziju.

SLIČNI PROIZVODI