Inverziona klupa 6u1 BAVARAC 2023

725,00 KM

6-U-1 MULTI TRENER: Inverzija, sklekovi, paralelna šipka, dips, zgibovi i trbušni mišići sa samo jednom spravom? Klarfit Power-Gym inverzijska klupa pravi je multitalent i savršen partner za vježbanje kod kuće.
SNAŽNA LEĐA: Kao inverzijska klupa, power gym nudi optimalno opuštanje za leđa. Terapija ‘hang up’ na gravitacijskom trenažeru savršena je za prevenciju bolnih posljedica svakodnevnog uredskog života ili teške tjelesne aktivnosti.
PODESIV: Podešavanje visine u 22 razine, s kojim se može varijabilno prilagoditi većini veličina tijela, osigurava optimalne uvjete na power gymu. Podstavljeni najlonski fiksatori drže one koji žele sigurno trenirati u visećem položaju.
ZA SVE: Klarfit Power-Gym inverzijski stol nije samo prikladan za početnike, već i za fitness freakove i prava je multifunkcionalna sprava. Čelični okvir premazan prahom može se opteretiti do 120 kg.
KVALITETA: Klarfit potiče više vježbanja kod kuće i na otvorenom – bez obzira na razinu kondicije i dobnu skupinu. Asortiman uključuje sportsku opremu za kućnu upotrebu, igračke i outdoor opremu koja će potaknuti zabavu i vježbanje.

Recenzije

Još nema recenzija.

Samo logirani kupci koji su kupili ovaj proizvod mogu napisati recenziju.

SLIČNI PROIZVODI