Fitnes trenažer za abdomen i tijelo

169,00 KM

Nevjerovatni rezultati
Perfect Fitness Ab Carver Pro je trbušni točak patentiranog dizajna koji poboljšava efikasnost vježbi za trbuh. Pomaže u aktiviranju i jačanju mišića leđa, grudi, ruku i jezgra. Ab Carver Pro koristi jedinstveni opružni mehanizam od ugljičnog čelika koji pruža otpor kada se korisnik aktivira i podržava u slučaju trzanja povećavajući prianjanje mišića.

Karakteristike Perfect Fitness Ab Carver Pro

Snažan otpor
Snažna otpornost Patentirani mehanizam sa karbonskim oprugama pruža otpor tokom upotrebe i povećava aktivaciju trbušnih mišića i mišića jezgra.

Pomoć u povratku
Mehanizam pruža malu pomoć pri vraćanju u početnu poziciju, omogućavajući korisnicima da nastave sa širenjem dok minimiziraju pritisak na donji dio leđa.

Ultra široki kotač
Ultra-široki sferni kotač omogućava korisnicima da se pozicioniraju lijevo ili desno kako bi ciljali sve trbušne mišiće, uključujući i kose. Širi točkovi pružaju stabilnost i ravnotežu.

Ergonomske ručke
Jedinstvene podstavljene ergonomske ručke su nagnute kako bi se maksimalno povećali mišići ruku i jezgra. Ove neklizajuće ručke se mogu ukloniti radi lakšeg prenošenja i skladištenja.

Kako radi Ab Carver Pro?

Jezgro obuhvata više od trbušnjaka i kosih mišića; Sastoji se od ukupno 38 mišića uključujući gluteuse, kvadricepse i tetive koljena. Snažno jezgro pruža stabilnost cijelom tijelu.

Radite duboko jezgro
Ab Carver Pro izoluje i jača duboke mišiće jezgra, uključujući važne mišiće koji povezuju karlicu i kičmu. Poboljšana snaga baze povećava ravnotežu, poboljšava držanje i smanjuje nelagodu u leđima uzrokovanu sjedenjem.

složeni pokreti
Ab Caver Pro aktivira mnoge mišićne grupe kroz složene pokrete uključene u vježbu razvoja. Mišići jezgra, leđa, grudi i ruke su angažovani, što povećava sagorevanje kalorija u odnosu na obične ravne ili daske.

Okrenite lijevo i desno
Sa Ab Carver Pro jedinstvenim ultra-širokim dizajnom kotača, koji se izmjenjuju između prednjih i lijevo i desno rotirajućih valjaka, sva četiri seta trbušnih mišića, uključujući dva seta kosih mišića, i rade na cijelom jezgru.

Recenzije

Još nema recenzija.

Samo logirani kupci koji su kupili ovaj proizvod mogu napisati recenziju.

SLIČNI PROIZVODI