Mini štampač-printer- prijenosni-bežični – Premi 23

579,00 KM

Kategorija:

Najbolji prijenosni dar: A4 mali pisač idealan je dar za vašu obitelj ili prijatelje. Prijenosni bežični mobilni pisač donosi više pogodnosti u vaš život. Budući da možete ispisivati ​​bilo gdje, npr. Na primjer, na putovanju, u vozilu, u uredu, kod kuće, u školi i na drugim mjestima.

Jednostavan rad za svakoga: Bluetooth pisač za mobitele vrlo je jednostavan za korištenje. Samo 1 minuta za početak ispisa telefona. Samo preuzmite besplatnu APLIKACIJU, uključite Bluetooth i povežite M08F uređaj za ispis.

Uštedite novac i ispisujte jasno: uštedite svoj novac! A4 pisač bez spremnika ne zahtijeva skupu vrpcu ili tintu, samo naš termalni papir za naljepnice. Može jasno ispisivati ​​i podržava više vrsta ispisa, kao što su Word, tekst, PDF, sadržaj web stranice i grafika

Kompatibilan s više uređaja: višenamjenski pisač podržava IOS i Android mobilne telefone. Također je kompatibilan s računalima MAC i Windows sustava, prijenosnim i tablet računalima.

Jednostavno punjenje: Ne brinite da će mali pisač ostati bez struje i utjecati na rad. Ovaj bluetooth pisač može se spojiti na razne uređaje za punjenje. Kao što su power bank, strujni adapter, auto punjač, ​​punjač za laptop i drugi punjači.

SLIČNI PROIZVODI