Kalupi za epoxi smolu – set

102,00 KM

Veliki set za lijevanje od epoksidne smole: 7 komada kalupa za lijevanje uključujući sferu, kocku, piramidu, pepeljaru i okrugli podmetač za sve potrebe. Dolazi s ukrasnim šljokicama, pincetom, mjernom čašicom, rukavicama i kapaljkom za pojednostavljenje vaših kreacija.
Izdržljivi kalup od smole: Loyohep-ovi silikonski kalupi od smole izrađeni su od jake silikonske smole s naprednom tehnologijom. Izvrsna visoka otpornost na trganje i glatka unutarnja površina, te epoksidni kalup za višekratnu upotrebu, koji možete lako koristiti i izvaditi iz kalupa.
Set epoksidnih smola za višenamjenske silikonske kalupe: Ove silikonske smole za kalupe kompatibilne su s većinom smola ili drugih materijala za lijevanje, kao što su epoksidna smola, pepeljare, svijeće, podmetači za čaše itd. Savršeno za vaše DIY rukotvorine i nudi vam prekrasno iskustvo izrade smole.
Jednostavan za otpuštanje i čišćenje: Održavajte kalupe od smole glatkima i čistima prije upotrebe, tako da možete lako okretati silikonski kalup i izvaditi svoje gotove predmete od smole nakon što se potpuno stvrdnu. Očistite epoksidne kalupe vodom i sapunicom i pohranite ih dalje od izravne sunčeve svjetlosti i prašine.
Kreativni darovi: kalupi od silikonske smole savršeni su za vas, vašu obitelj, prijatelje ili bilo koga tko voli DIY, kalupi od smole su za početnike, možete napraviti svoje vlastite jedinstvene ideje kao božićne darove, Božić, Dan zahvalnosti, Novu godinu, Valentinovo, Majčin dan Dan, Dan očeva, rođendanski darovi itd.

SLIČNI PROIZVODI