Jastuk za pravilno sjedenje, išijas, dekompresiju 2022

155,00 KM

???? Savršen jastuk za sjedenje: Ako provedete +7 sati dnevno sjedeći, ovaj udoban ortopedski jastuk za sjedenje je baš za vas. Ergonomski oblikovani izrez u obliku utora drži vašu trtičnu kost na tvrdim površinama sjedala, pomaže rasterećujući trtičnu kost i pospješujući cirkulaciju krvi. Udoban ergonomski jastuk sjedala sprječava bol u donjem dijelu leđa i utrnulost u nogama, omogućuje vam rad u ugodnom okruženju.
???? 100% memorijska pjena: Yosemy jastučić za sjedalo za stolicu izrađen je od 100% čiste visoke gustoće vrhunske izdržljive memorijske pjene, prilagođava se vašem individualnom obliku i pomaže u izbjegavanju pritiska. Jastuci sjedala za uredske stolice ne samo da pružaju čvrstu potporu, već u isto vrijeme nude i mekši osjećaj sjedenja od jastuka za krafne, savršena alternativa prstenovima za sjedenje i jastucima za sjedenje protiv hemoroida.
???? RADI SA SVAKIM STOLICAMA I SVIMA: Ovaj jastučić za trtičnu kost je lijep za većinu uredskih stolica, koristite ga kao jastuk za uredsku i autosjedalicu, jastuk za stolnu stolicu ili jastuk za igračku stolicu.
???? 3D prozračna mrežasta navlaka: mjere 18,4 “x 17” x 1,8 “, jastuk za leđa i sjedalo dolazi s uklonjivom i prozračnom crnom mrežastom navlakom, koja nudi sjajnu cirkulaciju zraka i omogućuje vam da bez osjećaja prevruće ili znojne donje strane s protuklizni premaz omogućuje sigurno pozicioniranje.
???? Preporuka ortopeda: Lumbalni jastuci podupiru lumbalni dio i ublažavaju pritisak na leđa, izbjegavaju nastanak i napredovanje problema s kralježnicom. Osim toga, može se koristiti za povećanje visine bilo kojeg sjedala, ovaj jastuk za autosjedalicu pruža dodatnu udobnost kada vozite na velike udaljenosti

SLIČNI PROIZVODI