Jastuk za pravilno sjedenje-dekompresiju-hemoroide-2023

158,00 KM

PAKET UKLJUČUJE: 1 Jastuk za sjedenje protiv hemoroida; Specifikacija: 46 x 36 x 10,5 cm Gornji sloj: Gel s mjehurićima za hlađenje, Donji sloj: Mekana memorijska pjena; Ovaj jastuk pretvara čak i grube stolce u mekana i udobna sjedala, sa savršenom mekoćom za smanjenje pritiska na trtičnu kost, trtičnu kost i kukove, trenutačno ublažavajući hemoroide; Osim toga, krafnasti jastuk može povećati visinu vašeg sjedala tijekom vožnje – idealno za širi pogled;

MEK I PREKRASAN ZA DUGO SJEDEĆE: Ovaj ortopedski jastuk za sjedalo ima savršenu mekoću za držanje vaše trtice, ublažava išijas, hemoroide i održava vašu stražnjicu hladnom; Ako patite od bolova u trtici ili imate hemoroide, ovaj jastuk za hemoroide je savršen izbor. Konturirana površina i dizajn u obliku slova U pružaju odgovarajuću amortizaciju na stolici s tvrdom podlogom, daju dobru potporu trtici i trenutno uklanjaju nelagodu tijekom sjedenja.

Zdrav: Prsten za sjedalo za hemoroide izrađen je od visokokvalitetne memorijske pjene, bez štetnih kemikalija, vrlo je mekan i udoban; Njegova memorijska pjena savršeno se prilagođava obliku tijela i dovoljno je robusna kao potpora sjedala. Gel omogućuje bolji protok zraka, čineći vaše sjedalo prozračnim i hladnim, puno bolje od obične memorijske pjene. Naslon ovog jastuka za uredsku stolicu ima neklizajuće mikrotočke koje osiguravaju da se neće pomaknuti, pomaknuti ili skliznuti.

Ova krafna za sjedalo NAJBOLJI je jastuk od memorijske pjene sa slojem gela za hlađenje za vrhunsku udobnost; Neklizajući dizajn omogućuje savršeno postavljanje na većinu vrsta stolica, prilagođava se vašoj stražnjici i neće skliznuti sa stolca kada ustanete ili se okrenete na bok; Lagan i prenosiv, ovaj jastuk za hemoroide lako je nositi. Možete ga ponijeti gotovo svugdje gdje trebate dugo sjediti.

Ovaj prsten za trtičnu kost sjedala idealan je za uredske stolce, vožnju i putovanja – pruža udobnost na većini tvrdih površina; Uredske stolice, stolovi, kuhinje, autosjedalice, avioni, stolice za ljuljanje i invalidska kolica. Idealno za uredsku uporabu, vozače kamiona, česte putnike, sportske događaje i trudnoću. ALI NEMOJTE KORISTITI NA KREVETIMA, jer debljina može povećati pritisak na donji dio leđa kada ležite;

SLIČNI PROIZVODI