GPS automatski uređaj za praćenje u stvarnom vremenu

268,00 KM

Kategorija:

【Praćenje u stvarnom vremenu】: GPS automatski uređaj za praćenje može ažurirati položaj za samo 5 sekundi (zahtijeva slanje SMS-a). Za ažuriranje položaja u aplikaciji potrebno je 10 sekundi i točnost je oko 5 metara. LBS lociranje koristi se na mjestima sa slabim signalom kao što je B. koriste se podrumi.

【Vrijeme pripravnosti 90 dana + jaka magnetska vodootpornost】: GPS uređaj za praćenje automobila s ugrađenom punjivom baterijom od 5000 mAh, može se koristiti u stanju pripravnosti 7-10 dana ili 3 mjeseca, ugrađeni magnet GPS uređaja za praćenje omogućuje vam korištenje adsorpcije željeza na automobil za praćenje bilo kojeg objekta ima IP65 vodootporan, ne boji se kiše

【6 mjeseci povijesti rute + funkcija upozorenja】: Možete vidjeti povijest rute GPS uređaja za praćenje, brzinu zaustavljanja itd. unutar 6 mjeseci. U isto vrijeme, GPS tracker može postaviti upozorenja o geofencingu; automatski alarmi kada je GPS tracker izvan postavljenog raspona; upozorenja za prebrzu vožnju; Vibracijska upozorenja, ako nakon 5 minuta mirovanja osjetite da je automobil udario, trese se, poslat će vam alarm

【Jednostavan za instalaciju】: GPS je vrlo jednostavan za instalaciju, gps tracker ima ugrađeni magnet, samo ga trebate pričvrstiti na bilo koji predmet koji sadrži željezo. A kada razina baterije padne ispod 10%, gps tracker će automatski poslati upozorenje na vaš mobilni telefon ili aplikaciju kako bi zaštitio vas i vaš automobil.

【Besplatne aplikacije za GPS praćenje bez pretplate】: Naš GPS uređaj za praćenje dolazi s besplatnom aplikacijom koja ne zahtijeva pretplatu. Pomoću aplikacije možete postaviti upozorenja, provjeriti svoju poziciju i pregledati povijest rute.

SLIČNI PROIZVODI