GPS Tracker – Key Finder – Magnetni

312,00 KM

Kategorija:

【TRAŽI U BLIZINI】: Radi s aplikacijom “Gdje je?” od Applea da vam pomogne pronaći svoje stvari zvonjenjem vašeg ATUVOS Taga preko ugrađenog zvučnika ili jednostavno zatražite pomoć od Siri. (Napomena: Ovaj proizvod podržava samo iOS uređaje, ne i Android)

【Pronađi daleko】: ATUVOS Smart Tag pronalazi stvari dalje od stotina milijuna Apple uređaja u Apple “Gdje je?” Mreža. Ako je udaljenost praćenja izvan dometa Bluetootha, možete koristiti aplikaciju “Gdje je?” da locirate svoj ATUVOS Bluetooth tracker na karti i čak aktivirate navigaciju koja će vas voditi do njegove blizine. (Potpuno besplatno)

【Napuštena upozorenja i izgubljeni način rada】: Izbjegnite gubitak svojih stvari korištenjem Find My? Apple se može odmah obavijestiti o izgubljenim predmetima. Ako se ATUVOS tražilo ključa izgubi, omogućite Lost Mode u Find My? i bit ćete automatski obaviješteni kada ga otkrije mreža Apple FIND MY. (Dodajte svoje podatke za kontakt kako bismo vas mogli kontaktirati ako netko skenira NFC vašeg izgubljenog ATUVOS-a)

【Zaštita privatnosti】: Zbog zaštite privatnosti, mreža Find My aplikacije je šifrirana i anonimna, a podaci o lokaciji i povijest ne pohranjuju se na ATUVOS Tracker Tag.

【IP67 vodootporna i zamjenjiva baterija】: ATUVOS tražilo ključeva vodootporno je (s oznakom IP67) i izdržljivo. Pokreće ga gumbasta ćelija CR2032 s životnim vijekom od preko 1 godine. Kada se baterija isprazni, ATUVOS Item Finder će vas upozoriti da je zamijenite.

【Višestruka upotreba i korisnička služba】: ATUVOS alat za pronalaženje ključeva za kovčeg pomaže vam da pronađete svoje ključeve, novčanik, torbe, psa, mačku, kućnog ljubimca, bicikl, automobil i još mnogo toga. Sjajni darovi za vašu obitelj za rođendan, Božić i bilo koji drugi praznik. Imamo 24-satnu službu za korisnike, ako imate bilo kakvih pitanja o korištenju ATUVOS Tracker Locatora, slobodno nas kontaktirajte kako bismo to riješili umjesto vas.

SLIČNI PROIZVODI