Endoskop kamera Profesionalna 5.0 10M 32GB

610,00 KM

Kamera za pregled s dvostrukom lećom: Dodatna HD kamera ugrađena je s bočne strane glavne kamere kako bi se lakše identificirale strane cijevi. Dugo pritisnite gumb za snimanje kako biste kameru prebacili na kabel. To omogućuje pogled od 140 stupnjeva kako biste vidjeli strane cijevi i snimili više detalja, dok dodajete svijetle LED diode koje vam pomažu pri radu u tamnim područjima.

Endoskopska kamera s HD zaslonom: industrijski endoskop sa zaslonom od 5 inča sada pruža 8 puta veću Ultra HD sliku u usporedbi s modelom od 4,3 inča na tržištu. Zaslon je izrađen od kaljenog stakla i može se podesiti kut zaslona, ​​povećavajući funkciju 1,5X zumiranja. Također tijelo nišana je ojačano, otporno na padove i kišu, pogodno za rad na otvorenom.

Kabel od 10 m i vodootporna kamera: Fleksibilni kabel s kamerom od 8 mm može proći kroz teško dostupne cijevi ili otvore i ostati ravno 1 metar bez savijanja. Možete ga slobodno oblikovati za posebne namjene. Kamera s IP67 vodootpornim dizajnom podržava rad pod vodom na dubini od 1 metra ili 3,28 stopa. Ugrađena punjiva baterija od 2000 mAh osigurava do 3 sata neprekidnog korištenja.

Endoskopska kamera sa svjetlom: 6+1 LED dioda visoke vidljivosti endoskopa s podesivom svjetlinom osvjetljava tamna područja za jasan pogled. NIJE potrebna Wi-Fi veza, USB veza ili preuzimanje upravljačkog softvera za uključivanje ručnog nišana. Ova kanalizacijska kamera može se koristiti za mehanički pregled, popravak automobila, održavanje cjevovoda, kućanskih poslova, zidova, dimnjaka ili klima uređaja.

Za vašu udobnost: endoskop s dvostrukom lećom uključuje TF karticu od 32 GB, koja podržava pohranjivanje tisuća slika i stotina videozapisa. Kao i kuke i magnetni dodaci za izvlačenje predmeta iz šupljina. Boroskop dolazi s izdržljivom EVA torbom za nošenje kako bi bio siguran i organiziran. Redovna garancija 12 mjeseci sa opcijom dokupa još 12 mjeseci u iznosu od 35,00 KM.

BAVARAC d.o.o.

SLIČNI PROIZVODI