Oralni tuš Irigator BVRC 77451

167,00 KM

19 osoba upravo gleda proizvod!

Opis

PROFESIONALNI ORALNI IRIGATOR – S vodenim impulsom od 1600 puta / min i dugačkom mlaznicom koja se može rotirati za 360 °, snažni vodeni plovak može očistiti svaki ugao jednako temeljito kao što to ne mogu uobičajene četke. Posebno razvijen za parodontalne bolesti.
3 NAČINA DUBINSKOG ČIŠĆENJA – Liberex vodena peraja ima normalni, mekani i pulsni način rada kako bi odgovarala različitim potrebama za oralnu njegu. Bežična peraja sa mlaznom vodom ima memorijsku funkciju, možete postaviti svoj omiljeni režim prije nego što ga uključite. Dvominutni samookidač kako bi izbjegao da i dalje radi nakon završetka čišćenja.
NAJBOLJI IZBOR ZA PUTOVANJE – Vodena peraja traje do 14 dana neprekidno nakon punog punjenja za samo 4 sata. Dolazi sa USB kablom za punjenje (NE, uključujući punjač), a može se napuniti bilo kojim USB uređajem: punjačem, punjačem za telefon, baterijom …. Prenosni bežični dizajn, lak za nošenje i zauzima manje prostora. Jednostavan za upotrebu kod putovanja kod kuće.
ODVOJIVI DIZAJN – Potpuno umotan odvojivi spremnik za vodu olakšava punjenje vode, pomaže temeljitom čišćenju vage iznutra i sprečava ulazak pare u pumpu, uvelike produžujući njezin vijek trajanja. Sa FDA / FCC / CE certifikatom, nema mirisa ni nakon dužeg perioda upotrebe.
5 ROTACIONE Mlaznice – Savršeno za ljude sa aparatićima ili implantatima, kao i za ljude s krunama, mostovima i fasetama. Pomaže u čišćenju slijepih mjesta i uklanjanju ostataka. Profesionalni vodootporni konac IPX7 za lako čišćenje i praktičnu upotrebu pod tušem. Poboljšano sredstvo za čišćenje zuba, nepropusno za čišćenje, koje sprečava curenje električne energije i povećava sigurnost.