Oralni tuš Irigator 23 – 22

215,00 KM

【Čišćenje od 1 minute dnevno】Oralni irigator može jednostavno i učinkovito dubinski očistiti područje između zubi i ispod ruba desni gdje tradicionalna četkica za zube ne može doseći. S jakim pritiskom vode i pulsiranjem, ispire čestice hrane i ostatke. Omogućuje svjež dah , svjetlije zube i poboljšava zdravlje desni uz samo 1 minutu čišćenja dnevno.

【5 praktičnih načina čišćenja】Oralni irigator ima 5 načina čišćenja, “Normalni način” za svakodnevnu upotrebu sa standardnim pritiskom vode, “Točkasti način” za osjetljiva područja s neizravnim pritiskom vode, “Pulsni način” za masažu desni s izmjeničnim jakim i slabim pritisak, “Brace Mode” za čišćenje aparatića i okolnih područja s jakim pritiskom. “Hold Mode” za čišćenje određenih područja, pri čemu se čišćenje vodom pokreće samo kada se pritisne gumb.

【6 pohranjenih razina pritiska vode】Profesionalni oralni irigator ima 6 razina pritiska vode koje možete izabrati za svaki način rada. Koristite pritisak koji vam najviše odgovara. Svaka razina pritiska automatski se sprema za sljedeću upotrebu. Tlak vode kreće se od 30-120 PSI, s 1400-1800 impulsa u minuti za stvaranje snažnog i ugodnog vodenog mlaza.

【Automatski sustav za isključivanje】Oralni irigator opremljen je automatskim sustavom za isključivanje. Bežični oralni irigator automatski će se isključiti nakon 2 minute mirovanja, tako da ne morate brinuti o potrošnji energije ako zaboravite ga isključiti nakon upotrebe.

【Vodootporan/niska buka/izdržljiv】Oralni irigator je IPX 7 vodootporan dizajn za sigurnu i praktičnu upotrebu pod tušem ili kupaonicom. Buka je niska 75db, ne smeta drugima kada ga koristite ujutro ili kasno navečer. kvalificirana baterija traje nekoliko tjedana po punjenju.Odvojivi veliki spremnik za vodu kapaciteta 230 ml osigurava dovoljno vode za kontinuirano čišćenje i lako se puni i čisti.

SLIČNI PROIZVODI